Συλλείτουργο στον Άγιο Νικόλαο (Νησί) Βροντάδου (Φωτο/ες)


Σήμερα 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ενοριακό μας Ναό συλλειτουργούντων,  του Αιδεσιμοτάτου Πρεσβυτέρου π. Αλεξάνδρου π. Ι. Μπογή εφημερίου του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Γεωργίου Σταφυλά Κάμπου Χίου και του Επιχώριου εφημερίου Αιδεσιμοτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ιωάννου Ν. Κουντουριάδη.
Είναι η πρώτη Θεία Λειτουργία που τελεί ως Ιερεύς στον Ιερό Ναό μας ο π. Αλέξανδρος, μιας και η τελευταία παρουσία του σε αυτόν ήταν ως Διάκονος του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πόλεως Χίου κατά την Ιερά Αγρυπνία της 19ης  Μαΐου 2019.
Ο π. Αλέξανδρος είναι νέος με Ιεροπρεπή παρουσία στα Εκκλησιαστικά δρώμενα της Χιακής Εκκλησίας από τα πρώτα χρόνια της δράσης του σε αυτά, είτε ως Ιερόπαις και Αναγνώστης και είτε ως Ιεροδιάκονος, η εκ παιδιόθεν έκδηλη αγάπη του προς την Εκκλησία και ο ευσεβής του πόθος να Ιερωθεί  μας καθιστά βέβαιους ότι θα ευαρεστήσει στον Θεό και τους ανθρώπους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ © ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΝΗΣΙ) ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΔΗΣ Ή ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ (φωτο. π. Ι.Ν. Κουντουριάδη)

Ο ΑΓΙΟΣ ΡΗΓΙΝΟΣ Ο μαρτυρικός ιεράρχης της Σκοπέλου και θαυματουργός πολιούχος άγιος του νησιού

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (1509 -1579) Ο εκ Τρικάλων Κορινθίας θαυματουργός προστάτης των Ορθοδόξων και πολύτιμος πνευματικός θησαυρός της Κεφαλληνίας