Φωτογραφικό υλικό από Παρασκευή του Ακαθίστου Ύμνου μέχρι Κυριακή του Θωμά 2014 (α΄ μέρος)

Πριν την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία ξέκλεψα ένα λεπτό και ιδούΠαρασκεύη του Ακαθίστου Ύμνου Απόγευμα.Παρασκευή των Βαΐων 2014 απόγευμα. 

Το γνωστό στον εκκλησιαστικό χώρο του Βροντάδου, συνεργείο της Ενορίας του Αγίου Νικολάου, ακούραστο όπως πάντα. Αφού την περασμένη Τρίτη της Ε' εβδομάδος των Νηστειών έκανε γενικό καθαρισμού στην οικείο του Ιερό Ναό και την Παρασκευή Ε΄των Νηστειών πήγε να βοηθήσει στον καθαρισμό του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Μάρκου, την Τρίτη των Βαΐων ήταν στην Ιερά Μονή των Αγίων Πατέρων και εχθές Πέμπτη των Βαΐων καθάριζαν την Ιερά Μονή Μυρσινιδίου. Μετά απ' όλα αυτά, σήμερα Παρασκευή απ' της 3 μ.μ. φτιάχνουν τα σταυρουδάκια των Βαΐων. Δεν ξέρω τι ώρα τελείωσαν, διότι 7 μ.μ. που έφυγα δεν είχαν τελειώσει ακόμα. Πάντως γερές να είναι διότι όπως βλέπετε έχουν σταμπάϊ και τον επιτάφιο, αύριο θα δούμε τα αποτελέσματα. Καλή Μ. Εβδομάδα. Με το καλό να Προσκυνήσομε τη Ανάσταση του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.

Σάββατο Βαΐων

Η εικόνα αγιογραφήθηκε απ' την Μητέρας μου Αγγέλα Κουντουριάδη.Ο κ. Σταμάτης Βάζει τις τελευταίες πίνελιές για αύριο το πρωΐ.Ο Σταυρός που θα διανεμηθή στους εκκλησιαζόμενους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΚΕΛΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ Ι. ΕΝ. ΝΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΔΗΣ Ή ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ (φωτο. π. Ι.Ν. Κουντουριάδη)