Την 1η Ιανουαριου 2014 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γραφείου, του Σωματίου των συνταξιούχων Ναυτικόν Βροντάδου "Βροντάδος"


Την 1η Ιανουαρίου ε.ε. και ώρα 12:30 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, τέλεσε τα εγκαίνια του γραφείου, του Σωματίου των συνταξιούχων Ναυτικόν"Βροντάδος", στις εγκαταστάσεις της Π.Ε.Κ.Ε.Β. Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε μετ' ευγνωμοσύνης τους
παλαίμαχους ναυτικούς, για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην χιακή κοινωνία, εργαζόμενοι στην κραταιά Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία, εξήρε την αναγκαιότητα της ενίσχυσης αυτού του επαγγέλματος, μίας και παραμένει ο κύριος μοχλός ανάπτυξης για το νησί μας, αλλά και γενικότερα για όλη την Ελλάδα. Ο Πρόεδρος του σωματίου κ. Γεώργιος Μενής, ευχαριστόντας τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και τις ευχές του, κατόπιν ευχαρίστησε και τον Πρόεδρο της Π.Ε.Κ.Ε.Β. κ. Ισίδωρο Καστάνια για την παραχώρηση του χώρου, ο οποίος στεγάζετε στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Τέλος ο Σεβασμιώτατος έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα του σωματίου. 

ΦΩΤ/Α-ΚΕΙΜ/Ο π.Ι.Ν.Κ.       

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΚΕΛΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ Ι. ΕΝ. ΝΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΔΗΣ Ή ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ (φωτο. π. Ι.Ν. Κουντουριάδη)