ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ Ι. Μ. ΧΙΟΥ





Την περασμένη Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, παιδία απ’ το Κατηχητικό σχολείο της ενορίας του Αγίου Νικολάου (Νησί) Βροντάδου, επισκέφθηκαν την ιματιοθήκη Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, που στεγάζεται στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου Κλειδούς Βροντάδου, προκειμένου και αυτά με την σειρά τους να συμβάλουν στο πολύτιμο έργο της Ι. Μητροπόλεως.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά, εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την συγκεκριμένη κίνηση της Ι. Μητροπόλεως και  εντυπωσιάστηκαν με τα νούμερα που τους ανέφερε ο π. Αντώνιος Τσουκαλάς (ο κυρίως υπεύθυνος Ιερεύς του συγκεκριμένου τομέα) ως προς την προσφορά και την ζήτηση ρούχων. Τα δε παιδιά έδειξαν να κατανοούν το μέγεθος της προσφοράς του Γεν. Φιλόπτωχου Ταμείου της Ι. Μητροπόλεως και υποσχέθηκαν ότι θα επαναλάβουν αυτήν την κίνηση, όποτε τους ξαναδοθεί η ευκαιρία .
Ο κατηχητής π. Ι. Ν. Κ. οφείλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του, για την υποδοχή και την φιλοξενία που δέχτηκαν τα παιδιά του, απ’ τον π. Αντώνιο Τσουκαλά, συγχαίρει όλην την εθελοντική ομάδα για το έργο που επιτελεί και τους εύχεται καλή δύναμη στο έργο που τάχθηκαν να υπηρετούν.   



  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΔΗΣ Ή ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ (φωτο. π. Ι.Ν. Κουντουριάδη)

Ο ΑΓΙΟΣ ΡΗΓΙΝΟΣ Ο μαρτυρικός ιεράρχης της Σκοπέλου και θαυματουργός πολιούχος άγιος του νησιού

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (1509 -1579) Ο εκ Τρικάλων Κορινθίας θαυματουργός προστάτης των Ορθοδόξων και πολύτιμος πνευματικός θησαυρός της Κεφαλληνίας