ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013 ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ

ΤΗ 6Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑ-ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟ-ΣΚΟΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2013. ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ, Ο ΑΡΧΙ-ΔΙΑΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΙΟΥ ΚΗΡΥΚΟΣ ΣΤΕΦ. ΦΑΡΑΚΛΑΣ, ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ  ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ, ΕΞΑΙΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ), ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ.
ΤΕΛΟΣ Ο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ κ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ι. ΖΑΝΝΙΚΟΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΣΙΔΕΡΙΔΗ.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΔΗΣ Ή ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ (φωτο. π. Ι.Ν. Κουντουριάδη)

Ο ΑΓΙΟΣ ΡΗΓΙΝΟΣ Ο μαρτυρικός ιεράρχης της Σκοπέλου και θαυματουργός πολιούχος άγιος του νησιού

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (1509 -1579) Ο εκ Τρικάλων Κορινθίας θαυματουργός προστάτης των Ορθοδόξων και πολύτιμος πνευματικός θησαυρός της Κεφαλληνίας