Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΦΑΡΟΣ ΒΑΡΒΑΣΙΟΥ, ΤΗ 22α ΣΕΠΤ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

           ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΦΑΡΟΣ ΒΑΡΒΑΣΙΟΥ, ΤΗ 22α ΣΕΠΤ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ 1922 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΤΕΛΕΣΕ Ο ΑΙΔΕΣΙΜΟΤΑΤΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥ ΤΡΟΥΛΟΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΓΗΣ, ΠΕΡΙΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΕΠΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΑΧΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ, ΤΑ ΑΛΑΤΣΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΤΕΜΠΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΤΣΑΤΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΟΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΦΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ.
         ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ.


TO ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗTO ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΚΕΛΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ Ι. ΕΝ. ΝΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΔΗΣ Ή ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ (φωτο. π. Ι.Ν. Κουντουριάδη)